Marketing voor de professionele coach

In de afgelopen jaren heb ik alle aspecten verzameld waar coaches tegenaan lopen als ze aan de slag gaan met hun eigen marketing. Denk hierbij aan vragen als ‘Hoe kan ik social media effectief inzetten als coach?’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn marketing zo indeel dat ik er ook tijd en plezier in heb?’ Leuke vragen waar ik wel raad mee weet! De e-course speciaal voor de porofessionele coach is in de maak en zal een praktische e-course worden zodat je een gericht marketingplan hebt, helemaal passend bij jouw bedrijf!

 

Dit is interessant voor jou als je:

  • Professioneel coach bent en je marketing naar een hoger niveau wilt tillen
  • Je net afgestudeerd bent als coach en je eerste stappen voor je eigen bedrijf wilt maken
  • Je als coach een nieuw product of dienst op de markt wilt gaan brengen
Gratis contentkalender
Gratis contentkalender

Deze E-course bevat onder andere:

  • Content- en marketing ideeën die je direct kunt toepassen binnen jouw bedrijf
  • Praktische social media tips en de laatste trends
  • Voorbeelden en uitleg video’s

Deze E-course bevat onder andere:

  • Content- en marketing ideeën die je direct kunt toepassen binnen jouw bedrijf
  • Praktische social media tips en de laatste trends
  • Voorbeelden en uitleg video’s

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van de E-course

* indicates required
/ ( mm / dd )

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van de E-course

* indicates required
/ ( mm / dd )